Снимка: novini.bgНай-важно е, че военните ни се завърнаха живи и здрави. Това

...
Снимка: novini.bgНай-важно е, че военните ни се завърнаха живи и здрави. Това
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Не разбирам тази излишна политическа истерия

Снимка: novini.bg

Най-важно е, че военните ни се завърнаха живи и здрави. Това беше и моето благопожелание, когато г изпращах преди шест месеца. Инциденти няма, минало е всичко умерено. Въпреки всичко задачата на контингента приключи сполучливо. Подготовката им е на доста положително равнище. Афганистан е може би най-рисковото място за контингентите. Вам всеки ден има самоубийствени атентати. Въпреки всичко задачата на контингента ни приключи сполучливо. Това сподели военният министър Красимир Каракачанов пред публицисти при посрещането на контингентът ни от Афганистан, съобщи кореспондент на Novini.bg.

На въпрос дали са изгладени проблемите в обединението, Каракачанов отговори: " Партии е имало, има и ще има, кавги също. Проблемите не се задълбочават. По-важното през днешния ден е момчетата, които отиват на работа да са добре обезпечени и да се връщат живи и здрави ", акцентира той.

„ Лидери на една политическа партия изясняват на хората в тези райони, че животните им се избиват, с цел да бъдат прогонени. Видяхте, че нещата не са такива, каквито ги показват. Тази непотребна политическа нервност не я разбирам. Да в съпротива си, искаш да докопаш властта, единствено че недей да създаваш условия да рушиш държавността, вярата и доверието в институциите. Бори се по други способи – с начинания, с хрумвания, с дела. Защитавай ги, а не да създаваш измислени проблеми “, прикани Каракачанов.

Той попита, в случай че се наложи България да вземат участие в някакъв боен спор с контингент, дали отново ще вършим същите простотии и да се саботират институциите, единствено и единствено някой да се докопа до властта. „ Трябва ли да си разсипеш страната, с цел да завоюва една или друга партия нещо? “, чуди се военният министър.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР